Hieronta Söderkulla

Tervetuloa Söder Fysioon Söderkullaan nauttimaan ammattitaitoisesta hieronnasta, joka auttaa sinua rentoutumaan ja voimaan paremmin.

Kokeneet hierojamme räätälöivät hoidon tarpeidesi mukaan, jotta saat parhaan mahdollisen hyödyn jokaisesta käynnistäsi. Meille onkin tärkeää, että jokainen asiakas kokee olonsa tervetulleeksi ja saa yksilöllistä hoitoa.

Varaa aikasi ja anna meidän auttaa sinua voimaan paremmin.

Nainen pöydällä jossa tapahtuu hieronta Sipoossa ja hieronta Söderkullassa

Milloin hakeutua hierontaan?

Hieronta tarjoaa helpotusta moniin erilaisiin vaivoihin ja tilanteisiin. Se on tehokas hoitomuoto, joka on tutkitusti avuksi moneen eri vaivaan. Moni saattaa miettiä, milloin se aika sitten kannattaa varata tai milloin siitä olisi erityistä hyötyä.

Hoitoon kannattaa hakeutua niin akuuttien kiputilojen, kuin kroonisten ongelmien takia. Myös ennaltaehkäisy on monesti avainroolissa, jotta keho pysyy toiminnallisena ennen varsinaisia ongelmia. Olipa syynäsi siis jumissa oleva niska, urheiluvammojen hoito tai vain yleinen rentoutuminen, hieronta voi olla juuri se, mitä kehosi tarvitsee. Tässä muutama esimerkki, milloin hieronnasta voi olla erityistä hyötyä:

1. Lihaskipu ja jännitys

Jos tunnet, että olet jumissa tai sinulla on lihaskipuja. Hieronta auttaa rentouttamaan lihaksia ja lievittämään kipua, ja näin kuona-aineet saadaan liikkeelle.

2. Urheiluvammat ja lihaskivut

Urheiluhieronta on usein oikea ratkaisu, kun kyseessä on urheiluvammojen ja lihaskipujen hoito.

3. Huono verenkierto

Käsittely parantaa verenkiertoa, mikä edistää ja auttaa lihaksia saamaan tarvitsemansa hapen ja ravinteet.

4. Pitkittynyt väsymys

Hieronta voi auttaa vähentämään väsymystä ja parantamaan energiatasoja, jolloin arki sujuu kevyemmin.

Hieronta Söderkulla

Muista läheistäsi lahjakortilla

Lahjakortti on erinomainen lahjaidea, jolla ilahdutat läheistäsi ja tarjoat hänelle rentouttavan hetken arjen keskellä. Klikkaa alta ostoksille!

Hieronnan hyödyt

Hieronta tarjoaa monia hyötyjä, jotka tukevat niin fyysistä kuin henkistä hyvinvointia. Se ei ole pelkästään keino lievittää lihasjännitystä ja kipua, vaan myös tehokas tapa parantaa yleistä terveyttä ja elämänlaatua.

Olipa kyseessä sitten stressin lievittäminen, unen laadun parantaminen tai liikkuvuuden lisääminen, hieronnasta on hyötyä monin eri tavoin. Tässä muutamia hieronnan tärkeimpiä hyötyjä:

1. Lihasjännityksen lievitys

Auttaa rentouttamaan kireitä lihaksia ja vähentämään kipua.

2. Verenkierron parantaminen

Tehostaa verenkiertoa, mikä edistää lihasten palautumista ja yleistä hyvinvointia.

3. Liikkuvuuden lisääminen

Parantaa nivelten liikkuvuutta ja vähentää jäykkyyttä

4. Stressin vähentyminen

Hieronta vapauttaa kehosta endorfiineja, jotka auttavat vähentämään stressiä ja parantamaan mielialaa.

Hieronta Söderkulla

Palvelu josta hyödyt aidosti

Me Söder Fysiolla tarjoamme palveluita pitkän linjan ammattitaidolla. Klassinen hieronta on perinteinen tekniikka, joka keskittyy lihasten rentouttamiseen ja kivun lievitykseen. Urheiluhieronta on taasen suunniteltu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Se auttaakin lihasten palautumisessa ja ehkäisee urheiluvammoja.

Palveluistamme vastaavat koulutetut ja kokeneet hierojamme, joilla on vankka tietämys ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Me kuuntelemme tarpeitasi ja räätälöimme hoidon sen mukaan. Asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Kun sinulla on etsinnässä hieronta Söderkullassa, olemme oikein hyvä vaihtoehto!

Söder fysion henkilökunta odottaa asiakkaita fysioterapia Sipooseen ja Fysioterapia Porvooseen
Hieronta Söderkulla

Cryonic -huippukylmähoito

Cryonic -huippukylmähoito voi olla tehokas lisä tukemaan hierontaa, erityisesti silloin kun pyritään hoitamaan tulehduksia ja lievittämään kipua. Tämä hoitomuoto hyödyntää erittäin matalia lämpötiloja, jotka parantavat verenkiertoa ja vähentävät tulehdusta – mikä taas nopeuttaa kehon palautumista. Cryonic-hoito auttaa rentouttamaan lihaksia ja vähentämään lihasjännitystä, mikä tekee hieronnasta entistäkin tehokkaampaa. Kysy lisää Cryonicista meiltä ja hyödynnetään hoitoa seuraavassa käsittelyssä.

Cryonic huippukylmähoito laite. Laitteella tehdään hoitoja Sipoossa ja Porvoossa.

Usein kysytyt kysymykset hieronnasta

Hieronnan tarve vaihtelee yksilöllisesti. Joillekin ihmisille riittää yksi kerta kuukaudessa, kun taas toiset voivat hyötyä viikoittaisista käynneistä. Käyntien tiheys riippuu pitkälti henkilökohtaisista tarpeista ja tavoitteista, kuten työn ja arjen fyysisyydestä.

Klassinen hieronta keskittyy lihasten rentouttamiseen ja kivun lievitykseen. Se on perinteinen tekniikka, joka sopii kaikille. Urheiluhieronta on suunniteltu erityisesti urheilijoille ja aktiiviliikkujille. Se auttaa lihasten palautumisessa, ehkäisee urheiluvammoja ja parantaa suorituskykyä. Söder Fysion tarjoama hieronta Söderkullassa tarjoaa näitä molempia muotoja.

Ennen hierontaa on hyvä juoda runsaasti vettä, jotta keho on hyvin nesteytetty. Vältä raskasta ateriaa juuri ennen käsittelyä. Rentoudu ja saavu paikalle hieman ennen varattua aikaa, jotta ehdit rauhoittua ennen hoitoa. Kerro hierojalle mahdollisista kivuista tai ongelmista, jotta hän osaa ottaa ne huomioon hoidon aikana.

Hieronnan ei tulisi aiheuttaa voimakasta kipua, mutta joskus lihaskireyksien käsittely voi tuntua epämiellyttävältä. Kerro hierojalle, jos tunnet olosi epämukavaksi tai kipu käy liian voimakkaaksi, jotta hän voi säätää painetta tarpeidesi mukaan.

Jos sinulla on jokin sairaus tai vaiva, on tärkeää keskustella asiasta hierojan kanssa ennen hoitoa. Joissakin tapauksissa hieronta ei välttämättä ole suositeltavaa, tai se saattaa vaatia erityistä varovaisuutta. Hierojamme ovat koulutettuja ja osaavat arvioida, millainen hoito sopii parhaiten tilanteeseesi.

Hieronnan jälkeen on tärkeää juoda runsaasti vettä, jotta keho voi poistaa hieronnan aikana vapautuneet toksiinit. Vältä raskasta fyysistä rasitusta ja anna kehosi levätä. Hieronnan jälkeen saattaa esiintyä lievää lihaskipua tai väsymystä, mikä on normaalia.

Kyllä, lahjakortti hierontaan on erinomainen lahjaidea, jolla voit ilahduttaa läheistäsi ja tarjota hänelle rentouttavan hetken arjen keskellä. Lahjakortteja on saatavilla eri arvoisina, ja ne voi käyttää kaikkiin tarjoamiimme palveluihin. Voit tilata lahjakortin TÄÄLTÄ.

Söder Fysion tarjoama hieronta Söderkullassa onkin lahja josta lahjan saaja oikeasti hyötyy. 

Voit varata ajan meille soittamalla tai käyttämällä kätevää varausjärjestelmäämme. Meiltä löydät joustavat ajanvarausmahdollisuudet, joten löydät varmasti sopivan ajan hieronnalle. Kun etsinnässä on hieronta Söderkullassa, olet oikeassa paikassa.

Yhteystietomme löydät täältä.