Fysioterapia Porvoon lähellä

Söder Fysio Oy on Porvoon lähellä Söderkullassa vuodesta 1995 toiminut fysikaalinen hoitolaitos.Meiltä saat lähes kaikki fysioterapiaan liittyvät hoidot hieronnasta ja fysioterapiasta jopa Schockwave paineaaltohoitoon.

Fysioterapia voidaan toteuttaa myös kotikuntoutuksena ikääntyneelle tai pitkäaikaissairaille esimerkiksi kotona asumisen tueksi.

Söder fysion henkilökunta odottaa asiakkaita fysioterapia Sipooseen ja Fysioterapia Porvooseen
Fysioterapia Porvoo

Milloin hakeutua fysioterapiaan?

Fysioterapiaan kannattaa hakeutua, kun kehosi tarvitsee asiantuntevaa hoitoa ja ohjausta esimerkiksi kipujen, liikerajoitusten tai muiden vaivojen takia.

Fysioterapeutti osaa arvioida ja hoitaa erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, neuvoa kuntoutuksessa ja ennaltaehkäistä ongelmia. Olipa kyseessä akuutti vamma tai pitkäaikainen kipu, fysioterapia tarjoaa keinoja palauttaa toimintakyky ja parantaa elämänlaatua.

1. Lihaskipu ja jännitys

Jos tunnet, että olet jumissa tai sinulla on lihaskipuja. Fysioterapia auttaa rentouttamaan lihaksia ja lievittämään kipua, mikä parantaa yleistä hyvinvointia.

2. Urheiluvammat ja lihaskivut

Fysioterapia on usein oikea ratkaisu, kun kyseessä on urheiluvammojen ja lihaskipujen hoito. Fysioterapeutti osaa suunnitella yksilöllisen kuntoutusohjelman, joka nopeuttaa toipumista.

3. Huono liikkuvuus

Fysioterapian avulla voidaan parantaa nivelten ja lihasten liikkuvuutta, mikä auttaa palauttamaan kehon normaalin toimintakyvyn ja vähentää kipua.

4. Leikkauksen jälkeinen kuntoutus

Fysioterapia on olennainen osa leikkauksen jälkeistä kuntoutusta. Se auttaa vahvistamaan lihaksia, parantamaan liikkuvuutta ja nopeuttamaan toipumisprosessia.

Fysioterapia Porvoo

Fysioterapia auttaa moneen vaivaan

Fysioterapia on tehokas hoitomuoto monenlaisiin tuki- ja liikuntaelinongelmiin. Olipa kyseessä selkäkipu, niska-hartiaseudun vaivat tai nivelongelmat, fysioterapeutti osaa auttaa. Fysioterapian tavoitteena on lievittää kipua, parantaa liikkuvuutta ja palauttaa toimintakyky. Hoidossa käytetään erilaisia menetelmiä, kuten manuaalista terapiaa, harjoittelua ja ohjausta, jotka suunnitellaan yksilöllisesti jokaiselle asiakkaalle. Kun etsinnässäsi on osaava fysioterapia Porvoon lähettyviltä, olemme oikein hyvä vaihtoehto.

Palveluistamme vastaavat koulutetut ja kokeneet hierojamme, joilla on vankka tietämys ihmisen anatomiasta ja fysiologiasta. Me kuuntelemme tarpeitasi ja räätälöimme hoidon sen mukaan. Asiakkaidemme hyvinvointi on meille ensisijaisen tärkeää, ja pyrimme aina tarjoamaan parasta mahdollista palvelua. Kun sinulla on etsinnässä hieronta Sipoon alueella, olemme oikein hyvä vaihtoehto!

Söder fysion henkilökunta odottaa asiakkaita fysioterapia Sipooseen ja Fysioterapia Porvooseen

Usein kysytyt kysymykset fysioterapiasta

Fysioterapiaan sisältyy alkukartoitus, jossa arvioidaan asiakkaan tilanne ja suunnitellaan yksilöllinen hoitokokonaisuus. Hoito voi sisältää manuaalista terapiaa, harjoitusohjelmia ja ohjausta.

Usein fysioterapiaan voi tulla ilman lähetettä, mutta usein vakuutusyhtiöt ja Kelan korvaukset voivat vaatia lääkärin lähetteen.

Hoitojakson pituus riippuu vaivan luonteesta ja vakavuudesta. Yleensä tarvitaan useampia käyntejä, mutta fysioterapeutti arvioi tilanteen yksilöllisesti.

Fysioterapia ei yleensä aiheuta kipua, vaikka jotkut hoitomuodot voivat olla epämukavia. Fysioterapeutti varmistaa, että hoito on mahdollisimman miellyttävää.

Tuo mukavat ja joustavat vaatteet, jotka mahdollistavat liikkumisen. Joissakin tapauksissa terapeutti saattaa pyytää sinua vaihtamaan tiettyihin vaatteisiin.

Kyllä, fysioterapeutti antaa usein ohjeita kotiharjoitteluun. Kotiharjoitukset ovat tärkeä osa kuntoutumista ja edistävät hoidon tuloksia.

Fysioterapia on turvallista raskauden aikana, kunhan hoito on sovitettu raskaana olevan tarpeisiin ja tilaan.

Voit varata ajan meille soittamalla tai käyttämällä kätevää varausjärjestelmäämme. Meiltä löydät joustavat ajanvarausmahdollisuudet, joten löydät varmasti sopivan ajan hieronnalle. Kun etsinnässäsi on fysioterapia Porvoon alueella, olet oikeassa paikassa.

Yhteystietomme löydät täältä.

Kyllä, fysioterapia voi auttaa vähentämään stressiä ja parantamaan yleistä hyvinvointia esimerkiksi rentoutusharjoitusten ja manuaalisen terapian avulla.