TYKY-VERKSAMHET

Att sköta om sin kondition, att upprätthålla och förbättra sin arbetsförmåga samt att i god  tid sköta om sina symptom ger livsglädje och ork i arbetslivet. För att försäkra dig om att dina arbetstagare skall orka med sitt arbete lönar det sig att investera i deras hälsa. Vi erbjuder service för era behov med helheter för en grupp eller behandlingar på individnivå.

Vi ordnar dagar för upprätthållande av arbetsförmågan samt hälsomotionsdagar, där det finns möjlighet för möten och måltider. Våra dagar kan t.ex. bestå av kartläggning av resurser, konditionstest, motionsandel (vattengymnastik, avslappning, fysiokimppagymnastik, vattenlöpning, stavgång), föreläsningar om arbetsplatsergonomi samt trevlig samvaro.

Vi gör också arbetsplatsbesök.

Motionssedlarna duger i våra grupper.

PERSONAL TRAINER

Vår personliga konditionstränare hjälper dig att uppnå dina mål genom en genomgripande livsstilsförändring. I den fysiska delen får du information om lämplig träning samt ett personligt träningsprogram. Dessutom kan vi gå in på kosten, som har en stor betydelse för hälsan och kroppssammansättningen.
Med hjälp av en personlig tränare sparar du framförallt tid vid din strävan till att uppnå dina mål.

LIVSSTILSSFÖRÄNDRINGSGRUPP

”Har du nån gång tänkt att du borde? Då är rätta tiden nu!”
Livsstilsförändringsgruppen fokuserar på att göra komplicerade saker enkla. Varje träff har ett eget temaområde, som  berör kost, motion samt den mentala biten. Du får praktiska och enkla handlingsmodeller som hjälper dig att främja din hälsa. Betoningen ligger främst på ett hälsosamt liv och viktkontroll. Dessutom innefattar gruppen en fysioterapeutisk del där vi går igenom hållning och muskelbalans.
Gruppen träffas en gång i veckan (sju gånger), efter det hålls tre uppföljningsträffar med en månads mellanrum.
Gruppen passar för män och kvinnor i alla åldrar som vill förändra sin livsstil.
Kom med, inspireras, njut och gå ner i vikt!
Gruppen hålls på finska.

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

må-to 8-20

fre 8-16

HOS OSS DESSUTOM SHOCKWAVE ELLER TRYCKVÅGSBEHANDLING

Massage

FOTANALYS OCH INDIVIDANPASSADE SKOINLÄGG

KONDITIONSTEST

PRODUKTER TILL SALU

Personal trainer

Handledning och rådgivning

AKUPUNKTUR

MOTIONSGRUPPER

Personal

Fysioterapi

Neurologisk och krävande medicinsk rehabilitering