KONDITIONSTEST

Med hjälp av konditionstest får du en heltäckande bild av den egna fysiska konditionen och motivation att röra på sig. Hos oss kan du testa den aerobiska konditionen, dvs hjärt- och andningsorganens kondition, genom ett ergometercykeltest. Med hjälp av detta test får man reda på VO2max, alltså den maximala syreupptagningen, konditionsklass och pulsområde. VO2max berättar om hjärtats kapacitet. Med hjälp av ditt personliga pulsområde är det lätt att börja med rätt sorts, utvecklande träning.

Dessutom testar vi muskelkondition samt muskelbalans (hållning, muskelspänningar, svagheter och funktionell kroppskontroll). Genom att ta reda på eventuell obalans i muskulaturen minskar man betydligt på skaderisken vid träning. Den här typen av tester kan speciellt rekommenderas för idrottande ungdomar (fotbolls och ishockeyspelare etc), hela lag från juniorer upp till seniorklasserna. Med hjälp av testresultaten skapar vi personliga träningsprogram för att skapa muskelbalans samt ger instruktioner för muskelvård.

Konditionstest är också lämpliga för större och mindre företag, idrottsföreningar eller varför inte kamratgäng. Vi gör en sammandragsrapport över det testade sällskapet som gör det lätt att följa hela gruppens utveckling efter kontrolltest.

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

må-to 8-20

fre 8-16

HOS OSS DESSUTOM SHOCKWAVE ELLER TRYCKVÅGSBEHANDLING

Massage

FOTANALYS OCH INDIVIDANPASSADE SKOINLÄGG

KONDITIONSTEST

PRODUKTER TILL SALU

Personal trainer

Handledning och rådgivning

AKUPUNKTUR

MOTIONSGRUPPER

Personal

Fysioterapi

Neurologisk och krävande medicinsk rehabilitering