Söder Fysio Oy är en fysikalisk vårdinrättning som fungerat i Söderkulla i Sibbo sedan 1995.
Vi erbjuder nästan alla tjänster relaterade till fysioterapi, från massage och fysioterapi till Schockwave tryckvågsbehandling. Vi erbjuder även fysioterapi som hembesök för att t.ex. stöda boende hemma för äldre eller långtidssjuka.

I våra motionsgrupper kan man delta i olika åldrar. Ifall du vill börja löpträna eller redan är aktiv motionär, kan vi göra en analys av nedre-extremiteterna samt vid behov framställa individuellt anpassade skoinlägg.

”Vi finns till så att du kan må bättre”

Söder Fysio samarbetar med Mehiläinen och Oma Fysio. Vårt mål är att vara en föregångare av ett kvalitativt samt mångsidigt serviceutbud. Servicekvaliteten baserar sig på mätning av behandlingsresultaten och kundtillfredsställelse, kontinuerlig utbildning samt tillämpning av den nyaste forskningen.

FYSIOTERAPI

Fysioterapi utövas av en fysioterapeut som gör en noggrann undersökning för att definiera problemet, lokalisera smärtan samt utreda orsaken till problemet.
Fysioterapi innefattar rehabilitering och handledning som befrämjar ryggradens och ledernas rörlighet.

Läs mera…

MASSAGE

Massage är mjukdelsbehandling som lindrar muskelspänningar. Massage påskyndar och effektiverar ämnesomsättningen, lindrar smärta, förbättrar hudens elasticitet vilket medför att förnyelsen av vävnader påskyndas. Med hjälp av massage kan man påskynda återhämtningen både under en träningsperiod samt efter en tävlingsprestation.

Läs mera…

MOTIONSGRUPPER

Circuit gymnastik för seniorer är en effektiv gymnastikform som upprätthåller och förbättrar muskelkonditionen, balans och rörligheten.

Läs mera…

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

må-to 8-20

fre 8-16

HOS OSS DESSUTOM SHOCKWAVE ELLER TRYCKVÅGSBEHANDLING

Massage

FOTANALYS OCH INDIVIDANPASSADE SKOINLÄGG

KONDITIONSTEST

PRODUKTER TILL SALU

Personal trainer

Handledning och rådgivning

AKUPUNKTUR

MOTIONSGRUPPER

Personal

Fysioterapi

Neurologisk och krävande medicinsk rehabilitering