KUNTOTESTAUS

Kuntotestauksen avulla saat kattavan kuvan omasta fyysisestä kunnosta ja motivaatiota liikkumiseen. Meillä voit testata aerobista eli sydän- ja hengityselimistön kuntoa polkupyöräegometritestillä, jolla saadaan selville VO2max eli maksimaalinen hapenotto, kuntoluokkasi ja sykealueesi. VO2max kertoo sydämen kapasiteetistasi. Henkilökohtaisen sykealueesi avulla on helppo aloittaa oikeanlainen ja kehittävä harjoittelu.

Lisäksi testaamme lihaskuntoa sekä lihastasapainoa (ryhti, lihaskireydet ja -heikkoudet sekä toiminnallinen kehonhallinta). Selvittämällä omat lihasepätasapainosi vähennät huomattavasti loukkaantumisriskiä urheillessasi. Tämä on erittäin suositeltavaa etenkin urheileville nuorille (jalkapalloilijat, jääkiekkoilijat etc.), kokonaisille joukkueille aina junioreista senioreihin asti. Testitulosten avulla luodaan yksilöllinen harjoitteluohjelma lihastasapainon luomiseksi sekä ohjeet lihashuoltoon.

Kuntotestaukset ovat hyviä myös isommille tai pienemmille yrityksille, urheiluseuroille tai vaikka kaveriporukoille. Testatuista ryhmistä luodaan yhteenvetoraportit joista on helppo seurata koko ryhmän kehittymistä kontrollitestin jälkeen.

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

ma-to 8-20

pe 8-16

MEILTÄ MYÖS SHOCKWAVE-PAINEAALTOHOIDOT

Hieronta

Alaraaja tutkimukset & yksilölliset pohjalliset

Kuntotestaukset

Apuvälineiden lähimyynti

Personal trainer

Urheiluvammojen kuntoutus

Neuvonta ja ohjaus

Akupunktio

Liikuntaryhmät

Henkilökunta

Fysioterapia

Neurologinen ja vaikeavammaisten kuntoutus