FYSIOTERAPIA

FYSIOTERAPIA, MITÄ SE ON?

Fysioterapia on fysioterapeutin suorittama tarkka tutkimus kivusta, missä kipu on, miltä se tuntuu ja mikä kivun on aiheuttanut.
Fysioterapia on rangan ja nivelten liikkuvuutta edistävää kuntoutusta ja ohjausta, yksilöllisen hoito-ohjelman laadintaa, fysioterapian eri menetelmin tapahtuvaa kuntoutusta toimintakyvyn parantamiseksi ja ylläpitämiseksi.
Fysioterapia sisältää ohjeita ja neuvoja kivun, säryn ja toimintakyvyn parantamiseksi sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisemiseksi. Kuntoutuja itse on tärkeässä roolissa toimien itse aktiivisesti oman kuntonsa ja terveytensä kohentamiseksi ja ylläpitämiseksi.

MANUAALINEN FYSIOTERAPIA

Käytämme hoitomenetelmänä OMI (orthopaedic medicine international) menetelmää. Menetelmä mahdollistaa hyvin yksityiskohtaisen tutkimuksen ja hoidon tuki- ja liikuntaelinsairauksissa. Hoito sisältää tarvittaessa manipulaatiota, mobilisaatiota, traktiota, syvää poikittaishierontaa ja stabiloivia harjoitteita.

ALARAAJA ANALYYSI JA YKSILÖLLISET POHJALLISET

Jalan virheasennon korjaaminen ja ennaltaehkäiseminen aloitetaan tekemällä yksilöllinen alaraaja-analyysi. Tutkimuksen perusteella selvitetään jalan mahdollinen virheasento sekä erilaiset väärän kuormituksen aiheuttamat kiputilat selän, lonkan ja jalkojen alueella. Tehdyn analyysin perusteella arvioidaan ongelmat sekä hoito-, harjoittelu- ja pohjallis-tarve.
Mikäli päädytään yksilöllisiin pohjallisiin, valitaan Footbalance Medical-pohjallismalleista kuhunkin käyttötarkoitukseen parhaiten sopiva vaihtoehto. Pohjallisiin rakennetaan yksilölliset kiilaukset, jotka ohjaavat alaraajojen toimintaa kohti keskiasentoa ja luonnollista liikettä. Nykyiset yksilölliset pohjalliset ovat ohuita ja ne on aiempaa helpompi sovittaa erilaisiin kenkiin. Pohjallisissa on antibakteerinen käsittely, joten ne pysyvät pitkään hygieenisinä.
Alaraajatutkimukseen voi tulla lääkärin määräämällä lähetteellä tai ilman. Lääkärin lähetteellä tutkimuksesta ja hoidoista saat Kelan korvauksen.

LYMPHATOUCH

Lymfa Touch hoito, joka sopii mm:

  • Turvotuksen hoitoon
  • Arpien ja fibroosien hoitoon
  • Urheilufysioterapiaan
  • Leikkausten ja traumojen jälkeiseen fysioterapiaan
  • Neuraalikudoksen häiriötilojen hoitoon
  • Kivun hoitoon jne.

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

ma-to 8-20

pe 8-16

MEILTÄ MYÖS SHOCKWAVE-PAINEAALTOHOIDOT

Hieronta

Alaraaja tutkimukset & yksilölliset pohjalliset

Kuntotestaukset

Apuvälineiden lähimyynti

Personal trainer

Urheiluvammojen kuntoutus

Neuvonta ja ohjaus

Akupunktio

Liikuntaryhmät

Henkilökunta

Fysioterapia

Neurologinen ja vaikeavammaisten kuntoutus