Söder Fysio Oy är en fysikalisk vårdinrättning som fungerat i Söderkulla i Sibbo över 20 år.
Vi erbjuder nästan alla tjänster relaterade till fysioterapi, från massage och fysioterapi till Schockwave tryckvågsbehandling. Vi erbjuder även fysioterapi som hembesök för att t.ex. stöda boende hemma för äldre eller långtidssjuka.

I våra motionsgrupper kan man delta i olika åldrar både på land och i vatten. Ifall du vill börja löpträna eller redan är aktiv motionär, kan vi göra en analys av nedre-extremiteterna samt vid behov framställa individuellt anpassade skoinlägg. Vi erbjuder även Personal trainer tjänst.

”Vi finns till så att du kan må bättre”

Söder Fysio hör till den landsomfattande Auron kedjan. Vårt mål är att vara en föregångare av ett kvalitativt samt mångsidigt serviceutbud. Servicekvaliteten baserar sig på mätning av behandlingsresultaten och kundtillfredsställelse, kontinuerlig utbildning samt tillämpning av den nyaste forskningen.

FYSIOTERAPI

Fysioterapi utövas av en fysioterapeut som gör en noggrann undersökning för att definiera problemet, lokalisera smärtan samt utreda orsaken till problemet.
Fysioterapi innefattar rehabilitering och handledning som befrämjar ryggradens och ledernas rörlighet.

Läs mera…

MASSAGE

Massage är mjukdelsbehandling som lindrar muskelspänningar. Massage påskyndar och effektiverar ämnesomsättningen, lindrar smärta, förbättrar hudens elasticitet vilket medför att förnyelsen av vävnader påskyndas. Med hjälp av massage kan man påskynda återhämtningen både under en träningsperiod samt efter en tävlingsprestation.

Läs mera…

MOTIONSGRUPPER

Vattengymnastik är en effektiv gymnastikform som upprätthåller och förbättrar muskelkonditionen. I vattengymnastik utnyttjas vattnets motståndskraft, lyft samt hydrostatiska tryck.
Fysiokimppa är effektiv motionsgymnastik som främjar muskel- och uthållighetskonditionen och passar alla åldrar.

Läs mera…

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

må-to 8-20

fre 8-16

HOS OSS DESSUTOM SHOCKWAVE ELLER TRYCKVÅGSBEHANDLING

Massage

FOTANALYS OCH INDIVIDANPASSADE SKOINLÄGG

KONDITIONSTEST

PRODUKTER TILL SALU

Personal trainer

Handledning och rådgivning

AKUPUNKTUR

MOTIONSGRUPPER

Personal

Fysioterapi

Neurologisk och krävande medicinsk rehabilitering