TYKY-TOIMINTA

Voimme räätälöidä tarpeitanne vastaavia kokonaisuuksia ryhmille tai kohdistaa palvelut yksilötasolle työntekijän yksilölliset tarpeet, voimavarat ja työn vaatimukset huomioiden. Järjestämme TYKY- ja liikuntapäiviä, joissa mahdollisuus myös kokousten pitoon sekä ruokailuun. TYKY- projekti voi rakentua esim. voimavarakartoituksesta, kuntotesteistä, liikuntaosuudesta esim. (vesivoimistelu, rentoutus, fysiokimppa jumppa, vesijuoksu, sauvakävely, jne.), työpaikan ergonomiaan liittyvistä luennoista ja vaikkapa yhteisestä hauskanpidosta. Teemme myös työpaikkakäyntejä. Ryhmissämme käy myös liikuntasetelit.

PERSONAL TRAINER

Eli yksilöllinen kuntovalmentaja joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi. Kyse on kokonaisvaltaisesta elämäntapamuutoksesta. Käydään läpi liikunta puoli jossa saat tietoa oikeaoppisesta harjoittelusta ja sinulle luodaan yksilöllinen harjoitus ohjelma. Lisäksi ravinto puoli jolla on erittäin suuri merkitys terveyden ja kehonkoostumuksen kannalta.
Personal trainerin avulla säästät ennen kaikkea aikaa tavoitteesi saavuttamisessa!

ELÄMÄNTAPAMUUTOSRYHMÄ

”Silloin kun mietit että pitäisikö? Niin silloin pitäisi!”
Elämäntapamuutosryhmässä tehdään monimutkaisista asioista yksinkertaisia. Jokaisella kerralla on oma aihealueensa. Ryhmässä keskitytään ravintoon, liikuntaan ja mentaali puoleen. Saat käytännöllisiä ja helppoja toimintamalleja terveytesi edistämiseen, koska epäkäytännölliset ja vaikeat jäävät tekemättä. Pääpaino on terveellisessä elämässä ja painonhallinnassa. Lisäksi mukana on fysioterapeuttinen puoli jossa käydään läpi ryhti ja lihastasapaino.
Ryhmässä tapaamiset ovat aluksi kerran viikossa(7 kertaa) jonka jälkeen on seurantakäynnit (3 kertaa) kuukauden välein.
Ryhmä sopii kaiken ikäisille miehille ja naisille jotka kokevat halua elämäntapamuutokseen.
Tule, innostu, nauti ja laihdu!

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

ma-to 8-20

pe 8-16

MEILTÄ MYÖS SHOCKWAVE-PAINEAALTOHOIDOT

Hieronta

Alaraaja tutkimukset & yksilölliset pohjalliset

Kuntotestaukset

Apuvälineiden lähimyynti

Personal trainer

Urheiluvammojen kuntoutus

Neuvonta ja ohjaus

Akupunktio

Liikuntaryhmät

Henkilökunta

Fysioterapia

Neurologinen ja vaikeavammaisten kuntoutus