LIIKUNTARYHMÄT

VESIJUMPPA

Ei vesijumpparyhmiä syyskaudella 2017, Lindan allasremontin takia!
Vedessä jumpatessasi sykkeesi nousee ja lihasvoimasi lisääntyy helposti, koska vesi tukee ja nostaa. Liikunta tuntuu kepeältä, sillä vedessä painat vain nelisen kiloa. Altaassa jumpatessa tai hölkätessä veden pyörteet samalla hellivät ja hierovat. Vesijumpasta nauttivat kaikenikäiset ja -kokoiset, sillä niveliin ei kohdistus rasitusta. Linda-talon altaassa on miellyttävän lämmin 32-33 asteinen vesi (uimahallit n.26 astetta) jolloin venytellessäkään ei tule kylmä.

SELKÄRYHMÄ (PILATES)

Tiistaisin klo 18.00-19.00
On pilatesharjoittelua, jossa hyödynnytetään fysioterapeuttista osaamista. Pilates-tunnilla harjoitellaan käyttämään kehon lihaksia ja niveliä tasapuolisesti, jolloin yliaktiiviset lihakset rentoutuvat ja keskivartalon ryhtiä tukevat lihakset vahvistuvat. Täten edistetään kehonhallinnan kautta omaa hyvinvointia. Ohjaajana toimii fysioterapeutti, joka ohjaa sekä valvoo että liikkeet harjoitellaan ja tehdään turvallisesti ja oikein. Pilates sopii kaiken tasoisille liikkujille, aloittelevasta kuntoilijasta urheilijaan.
Pilates pohjautuu Joseph Pilateksen (1880-1967) kehittämään kehonhallintamenetelmään, joka kehittää voimaa, liikkuvuutta ja hyvää oloa. Pilateksen tehokkuus perustuu kuuteen periaatteeseen: keskittymiseen, kehon keskustan käyttöön, kontrolliin, tarkkuuteen, liikkeen virtaukseen ja hallittuun hengittämiseen.

SENIOR CIRCUIT JUMPPA–KIERTOHARJOITTELUTUNTI

Perjantaisin 9.30-10.15
Senior circuit on fysioterapeutin ohjaama lihaskuntotunti jossa harjoitteluvälineinä käytetään 8-10 erilaista kuntosalilaitetta ja/tai välinettä. Jokaisessa harjoittelupaikassa tehdään intensiivisesti 1-2 min. harjoittelua ja siirrytään sitten seuraavaan harjoittelupisteeseen. Kiertoharjoittelutunnin aikana kaikki harjoittelupisteet ehditään kiertää 2-3 kertaa. Pääpaino harjoittelussa on kuitenkin alaraajoja vahvistavissa ja tasapainoa parantavissa harjoituksissa.

Ryhmä on Sipoon kunnan tukema, joten Sipoon kunta maksaa 50% osallistujien osallistumismaksusta.

Söder Fysio Oy

Amiraalintie 6

01150 Söderkulla

}

ma-to 8-20

pe 8-16

MEILTÄ MYÖS SHOCKWAVE-PAINEAALTOHOIDOT

Hieronta

Alaraaja tutkimukset & yksilölliset pohjalliset

Kuntotestaukset

Apuvälineiden lähimyynti

Personal trainer

Urheiluvammojen kuntoutus

Neuvonta ja ohjaus

Akupunktio

Liikuntaryhmät

Henkilökunta

Fysioterapia

Neurologinen ja vaikeavammaisten kuntoutus